thumbs-iconbest cleaning company website forever!

clock-iconworking hours : Mon-sat (8.00am - 6.00PM)

mobile-icon

Over Prima Clean

Over Prima Clean

Over Prima Clean

Prima Clean Service

Wij staan voor een persoonlijk contact met de opdrachtgever, aanpassing van de dienstverlening in uw planning en bereikbaarheid buiten de normale kantoortijden. Prima Clean zorgt dat de opdrachtgever er geen omkijken naar heeft. Dáár zorgen wij voor. Dát is onze service.

Prima Clean Kwaliteit

Prima Clean verstaat onder kwaliteit dat het pand de zorg krijgt die het verdient. Een schoon en fris pand dat is ons doel. Wij zorgen dat het pand professioneel schoongemaakt wordt. Wij maken hierbij gebruik van professionele middelen en werken met ervaren personeel. Zo kan Prima Clean de kwaliteit garanderen. Dát is onze kwaliteit.

OSB Keurmerk

Prima Clean schoonmaakbedrijf is  in het bezit van het OSB Keurmerk. Als OSB lid worden wij jaarlijks door een onafhankelijke instelling gecontroleerd op naleving van de CAO en op financiële gezondheid van het bedrijf.

NEN 4400-1  SNA

Prima Clean schoonmaakbedrijf is NEN 4400-1 Gecertificeerd en lid van de Stichting Normering Arbeid. Kijk voor onze inschrijving op: www.normeringarbeid.nl

Code verantwoordelijk marktgedrag

Prima clean heeft de code verantwoord markt gedrag ondertekend. Doel van de Code is doorgeschoten marktwerking tegen te gaan. De Code spreekt het verantwoordelijkheidsgevoel van partijen aan. Wilt u deze code ook ondertekenen dat kan via www.codeverantwoordelijkmarktgedrag.nl onze dank daarvoor.

 Waar kwaliteit begint en service nooit eindigt