thumbs-iconbest cleaning company website forever!

clock-iconworking hours : Mon-sat (8.00am - 6.00PM)

mobile-icon

Reiniging zonnepanelen

Reiniging zonnepanelen

Prima Clean Reiniging Zonnepanelen

Schoonmaken zonnepanelen

Door het niet schoonmaken van zonnepanelen kan het rendement en de efficiëntie, van de zonnepanelen, met 30% verminderden. Het schoonmaken van de zonnepanelen met onbehandeld water (hard water) laat plekken en strepen achter. Deze plekken en strepen bevatten mineralen zoals kalk die de opbrengst van de zonnepanelen reduceren tot wel 30%.

Schoonmaak service

Prima clean biedt een, op pure waterbasis, schoonmaak service voor alle typen zonnepanelen aan. Deze methode laat geen resten, strepen en plekken achter. Reinigingsmiddelen en ander chemicaliën worden door ons niet gebruikt. Deze middelen laten op het oppervlakte van het zonnepaneel resten achter en zijn schadelijk voor de omgeving.

Kosten

Wij kunnen u een schatting geven van de kosten per telefoon of e-mail. Na inspectie kunnen wij, doormiddel van een offerte, een definitieve prijsopgave voor u verzorgen.

Plannen

Wij zorgen dat een van onze professionals, op een dag en tijdstip dat het u uitkomt, de zonnepanelen met oog voor detail komt reinigen. Ook is het mogelijk dat direct na de bovenstaande inspectie de werkzaamheden door ons worden uitgevoerd.

Diensten

Hoe kunnen we je helpen?

Bel of mail ons vandaag nog zodat wij met onze gespecialiseerde schoonmaakmethode ervoor kunnen zorgen dat ook u een optimaal rendement en efficiëntie heeft van uw zonnepanelen